ISPARTA / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

Mrt

Miraç Kandili programı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile  okul mecsidinde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzun Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Yılı Okul Eğitimi Alanında Erasmus+ Akredidasyon proje başvurusu kabul edilmiştir.

Mrt

Bu program vesilesiyle Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi'ye ve polis memurlarımıza ziyaretleri sebebiyle çok teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüze ve Şube Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Türk Ulusunun kurtuluş kıvılcımı 102 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Samsun'da yakıldı. Tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Ülkemizin kurtuluşa ermesinde emeği geçen tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Ülkemizi güçlü yarınlara iyi yetişmiş gençlerin ulaştıracağının bilincinde ve sorumluluğundayız.

May

İş güvenliği ve sağlığı uzmanı Gültekin Yalçın tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği semineri online toplantı olarak gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yer aldığı seminerde farkındalıkları artırıldı.

Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılına hazırlanıyor...