Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı bayram kutlamalarında okulumuz valilik meydanında düzenlenen törenlere öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağlamıştır.

Ekm

Süleyman Demirel üniversitesi Fizik Topluluğuna gökyüzünü izleme etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk açılış gününde Sayın Sav Belediye Başkanımız Şakir İpekçi okulumuzu ziyaret ederek eğitim öğretim adına birtakım planlamalar ve hedefler doğrultusunda istişarelerde bulunmuşlardır. Belediye başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Matematik Öğretmeni Özlem Seziş ve öğrencilerimiz 2 Eylül tarihinde gökyüzü gözlem şenliğine okulumuzu temsilen katılmışlardır. Öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda karne töreni esasında başarılı öğrencilerimize üstün başarı belgeleri ve okulu 1. 2. ve 3. olarak tamamlayan mezun olan öğrencilerimize ise; başarı ve teşekkür plaketleri takdim edilmiştir. Ardından okul Müdürü Halil Cura tüm kurum çalışanlarına ayrı ayrı emeklerinden dolayı teşekkür etmiş ve öğrencilere bazı hatırlatma tavsiyelerde bulunduktan sonra hatıra çekim fotoğrafı çekimleri ile tören programı tamamlanmıştır. Müdürlüğümüz adına tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi olarak 2022 dönemi mezun öğrencilerimizi çok keyifli bir program ile uğurladık. Programa Sav Belediye Başkanımız Şakir İPEKÇİ ve çok sayıda veliler ve diğer misafirler katıldılar. Programda veda konuşmaları, törenler, video gösterileri, mezuniyet pasta kesimi, canlı müzik ve toplu fotoğraf çekimleri ile programın her anı çok keyifli tamamlandı. Müdürlüğümüz adına tüm misafirlerimize programa katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyor; öğrencilerimize ise hayat boyu başarılar diliyoruz.

Haz

2.06.2022 tarihinde okulumuz 11 B-C-D sınıf öğrencilerimiz Edebiyat öğretmenimiz Yavuz HARMANKAYA'nın ve Tarih Öğretmenimiz Gültekin YALÇIN'ın refakatinde Refik AKTEN'in konferans programına katılmış olup öğrencilerimiz verimli zaman geçirdiler. Programda emeği geçen herkese Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz.

Haz

2.06.2022 tarihinde okulumuz 11 A ve 11 dil sınıfı İngilizce öğretmenimiz Hülya Baş'ın refakatinde İngilizce Şenliği programına katılmış olup öğrencilerimiz hem eğlenip hem öğrendiler. Programda emeği geçen herkese Müdürlüğümüz adına teşekkür ederiz.