Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile; "Yeteneğini Paylaş, Okuma Saati, Spor Saati, Bilgi Yarışmaları" gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuz pansiyon öğrencileri İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri tarafından 3 perde halinde (KADES, DOLANDIRICILIK ve AKRAN ZORBALIĞI) konularının ele alındığı "BAHTSIZLAR A.Ş." İsimli tiyatro gösterimine katıldılar.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri ve ÇEDES kapsamında "Bir Ağaç da Sen Dik." Projesi; İl Milli Eğitim Müdürü Erhan BAYDUR, Teftiş Kurulu Başkanı Gültekin KUNDAKÇI, Şube Müdürü Nejla BOZHÜYÜK ve Sav Belediye Başkanı Şakir İPEKÇİ'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Proje kapsamında okulumuzun arazisine misafirlerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz ile 50 badem, 50 ceviz fidanı dikilmiştir.

Ara

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şubesinin gerçekleştirmiş olduğu " Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Çalıştayı" na okulumuz ev sahipliği yapmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bilen Oturur" etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuzda kariyer günleri kapsamında meslek tanıtımları devam ediyor. İnşaat Mühendisi Makbule TANAL tarafından 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize İnşaat Mühendisliği alanına dair bilgiler verilmiştir. Ayrıca Ahmet Hocamız tarafından Doğu Akdeniz Üniversitesi ile ilgili merak edilen konular hakkında 12. sınıf öğrencilerimize bilgi verilmiştir.

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü, danışman öğretmenlerimiz Almanca öğretmeni Sadet Kaya KILINÇ ve İngilizce öğretmeni Ayşenur YAMAN başkanlığında her sınıf düzeyinden öğrenci katılımıyla  toplantı gerçekleştirmiştir.

Sınıf temsilcileri gelecek dönemde yapılacak geziler hakkında görüşlerini beyan etmişlerdir. Gezilecek illerin saptanması konusunda öğrenci fikirleri alınmış ve belirlenen illerin kendi sınıflarında duyurulmasına karar verilmiştir.

Ara

Başarıya giden her yol mübahtır  ve başarıya giden her yol mübah değildir münazara etkinliği okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Zehra Nohutçu, Yavuz Harmankaya, Hidayet Yücel, Uğur Kaşlı ‘nın desteği ile Tarih öğretmeniz Naciye Aladağ koordinatörlüğünde yapıldı. Sınıflarını temsil eden öğrencilerimiz tezlerini savundular.

Münazara etkinliğinin hazırlanması ve uygulanması aşamasında emeği geçen koordinatör öğretmen ve jüri üyesi öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ders, 7 ünitede anlatılacak; "Adabımuaşeret" dersi öğretim programı, Türk kültürü ve toplumsal gelişmeler göz önünde bulundurularak görgü ve nezaket kurallarının geniş bir bakış açısıyla ele alınmasını sağlayacak biçimde uygulamaya dönük hazırlandı.

Ara

''Yeni ve Daha İyi Bir Dünyanın Anahtarıdır.'' teması ile Dünya Felsefe Günü kapsamında Felsefe öğretmenimiz Mürüvvet ALAN ve felsefeye gönül veren öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler düzenlemiştir.

Kas

Öğrencilerimiz bilimsel farkındalığı artırmak ve bilim iletişimini daha geniş çevrelere ulaştırmak için Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekolojik Denge konulu bilim söyleşilerine konuşmacı olarak Sayın Profesör Doktor Kazım UYSAL katılmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kas

Türk Kızılayı kan bağışının hayati önemi üzerinde öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Ekm

Edirne ‘den Ardahan ‘a   tüm yurtta coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı nın 100.yılı okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.100.yılın mutluluğunu yaşıyoruz .Cumhuriyet’imizin yeni yaşını kutlar ,Atatürk ve tüm yol arkadaşlarına saygı ve minnetimizi sunuyoruz .