Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile münazara yapıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve programda görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

8-14 Mart "Bilim ve Teknoloji Haftası"; Bilim ve Teknoloji Haftası okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 12/C sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmeni Adile YILMAZ pano hazırlayarak ilgili öğrencilere konu hakkında bilgi verdiler. Ayrıca sınıflarda Bilim ve Teknolojinin önemine yönelik sunum yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Mrt

55. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finalinde öğrencimiz Fatma NUR ÖZYURT 1. olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimize Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.

Mrt

1- 7 Mart "Yeşilay Haftası" etkinlikleri; Her yıl 1- 7 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yeşilay Haftası" okulumuzda da çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Kulüp öğretmenimiz Naciye ALADAĞ ve öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Mrt

Antalya'da gerçekleştirilen TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri sergisinde öğrencimiz Fatma Nur ÖZYURT projesini sundu. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BAYDUR proje sunumunu yapan ilimiz öğrencilerini ziyaret etti.

Mrt

Isparta Okul Sporları Liseler Arası Oryantiring Gençler A kategorisi müsabakalarında okulumuz sporcuları takım halinde İl 3. sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehtap ALTUNEL'i tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda "Afet Farkındalık Eğitimi" ve "Deprem Tatbikatı" yapıldı.

Mrt

Sivil Savunma Kulübü öğrencileri 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında paoo hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Adile YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Şbt

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü polisleri okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz ile buluştu.

Şbt

Okulumuz Tübitak 2204-A Bölge Finaline katılacak 10 okul arasında yerini aldı. Projede görev alan öğrencimiz Fatmanur ÖZYURT'u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Baydur'u makamında ziyaret ettiler.