May

Okulumuz öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında banklarımızı boyadı. Öğrencilerimize özverili çalışmaları için teşekkür ederiz.

May

Nis

Isparta Gökkubbe Fuar Alanında yapılan Ortaokul düzeyi Tübitak 4006 Bölge Sergisi Finallerine okulumuz öğrencileri katılım sağladı. Öğrencilerimiz sergilenen projeleri yerinde gözlemledi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden Fatime Simay EROL ve Furkan Can BOZKURT Şehit ve Gazi yakınlarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Nis

12-18 Nisan tarihleri arasında kutlanan "Kalp Sağlığı Haftası" okulumuzda etkinlikler ile kutlandı. Okul hemşiremiz Ezgi SATILMIŞ ve 9. sınıf öğrencilerimiz pano hazırlayıp sunum yaptılar.

Nis

Şube Müdürümüz Osman TEKİN iftar yemeğinde öğrencilerimizle bir aradaydı.

Nis

ENGEP kapsamında okulumuz hemşiresi Ezgi SATILMIŞ tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı gerçekleştirildi.

Nis

2024 Yılı 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Finalinde dereceye giren öğrencimiz Fatma Nur ÖZYURT ve Okul Müdürümüz Murat YANÇ'ı İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Baydur makamında ağırladı.

Mrt

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılar Haftası" etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimiz Özlem SEZİŞ ve Hanife TEK ziyaretler gerçekleştirmiş ve okulumuzda öğrencilerimize bu deneyimlerini anlatarak pano hazırlamışlardır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile münazara yapıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimize ve programda görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

8-14 Mart "Bilim ve Teknoloji Haftası"; Bilim ve Teknoloji Haftası okulumuzda çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 12/C sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmeni Adile YILMAZ pano hazırlayarak ilgili öğrencilere konu hakkında bilgi verdiler. Ayrıca sınıflarda Bilim ve Teknolojinin önemine yönelik sunum yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Mrt

55. Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finalinde öğrencimiz Fatma NUR ÖZYURT 1. olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencimize Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz.